У США створять ядерну крилату ракету

Читать на русском
Військово-повітряні сили США уклали контракт з компаніями Lockheed Martin і Raytheon про створення нової крилатої ракети для бомбардувальників дальнього радіусу дій.

Військово-повітряні сили США уклали контракт з компаніями Lockheed Martin і Raytheon про створення нової крилатої ракети для бомбардувальників дальнього радіусу дій.

Про це повідомляє прес-служба ВВС, пише «Слово і Діло».

Війни не буде: позиції сторін і подвійна гра довкола ракетної кризи КНДРВійськовий експерт розповів, чи справді військовий потенціал Північної Кореї може становити загрозу, та чи може Китай допомогти врегулювати ситуацію.

«Ця зброя модернізує повітряну гілку ядерної тріади. Стримування працює, якщо наші противники знають, що ми можемо тримати під загрозою речі, які вони цінують. Ця зброя підвищить нашу здатність зробити це, і ми повинні модернізувати його з точки зору витрат», - зазначила Секретар ВВС Хізер Вілсон.

Згідно з інформацією прес-служби, були укладені два контракти, кожна з компаній отримує 900 млн доларів з приблизним 54 місячним терміном виконання. Планується, що після успішного завершення роботи Центр по ядерній зброї ВПС повинен буде вибрати одного підрядника з розробки та виробництва техніки.

«Ми з Секретарем Вілсоном відповідаємо за організацію, навчання, оснащення та подання готових ядерних сил командувачу стратегічним командуванням», - сказав начальник штабу ВПС Девід Л. Голдфейн.

Нагадаємо, Північна Корея готує удар по військових базах США.

А держсекретар Рекс Тіллерсон розповів, кого вважає «пособниками» ракетної програми КНДР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: