Порошенко: українська армія в найкращій формі, але попереду ще багато роботи

Читать на русском
Українська армія в кращій формі, ніж коли-небудь, проте попереду ще багато роботи по її зміцненню.

Українська армія в кращій формі, ніж коли-небудь, проте попереду ще багато роботи по її зміцненню.

Про це заявив президент України Петро Порошенко в ході урочистих заходів, присвячених 26-й річниці незалежності України, повідомляє «Слово і Діло».

Чи пам'ятаєте Ви, що обіцяли Україні всі її президенти? ТЕСТ«Слово і Діло» пропонує пригадати, що обіцяли українцям усі п'ять президентів країни, за допомогою спеціального тесту.

«Я впевнений в нашій армії, - вона в кращій формі, ніж коли-небудь. І це, до речі, оцінка європейських аналітичних центрів. Але попереду ще багато роботи по її зміцненню і модернізації, набуття нею повної сумісності за стандартами НАТО. Ми шукаємо і знаходимо асиметричні і ефективні рішення, щоб в тривалій історичній перспективі стримувати російську армію, найбільшу в Європі і третю в світі», - сказав Порошенко.

За його словами, Україна готова дати жорстку військову відсіч агресору його спробі піти в наступ, але ставить в пріоритет мирний, дипломатичний, політико-правовий шлях повернення Донбасу і Криму.

«Я впевнений в наших союзників. Для нас символічним є участь зараз, в цьому параді, керівників оборонних відомств та військовослужбовців ЗСУ Великобританії, Грузії, Естонії, Канади, Латвії, Литви, Молдови, Польщі, Румунії та США», - зазначив глава української держави.

Раніше Порошенко привітав українців з Днем Незалежності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: