Порошенко та Гройсман привітали українців з Днем Незалежності

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман 24 серпня привітали українців з Днем Незалежності.

Президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман 24 серпня привітали українців з Днем Незалежності.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Чи пам'ятаєте Ви, що обіцяли Україні всі її президенти? ТЕСТ«Слово і Діло» пропонує пригадати, що обіцяли українцям усі п'ять президентів країни, за допомогою спеціального тесту.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман опублікував у себе в Facebook привітання українців з 26 річницею незалежності держави.

«Щиро вітаю з 26-ю річницею Незалежності України! Ми пишаємося тим, що у нас є своє, незалежна держава. Ми сьогодні боремося за те, щоб захистити його від ворожих зазіхань. Ми, долаючи всі труднощі, будуємо успішну, європейську Україну. Бажаю всім нам перемог, досягнень та мирного неба. З Днем Незалежності України! », - написав він.

Зазначимо, що на сторінці глави уряду з'явилося і його відеозвернення.

Трохи пізніше привітав українців зі святом в Facebook і президент країни Петро Порошенко.

«Щиро вітаю український народ з 26-ою річницею Незалежності України! У нас нема жодних сумнівів, що попри всі труднощі, Україна буде успішною. Успішними будуть українці. Незалежність дала шанс, якого ми не можемо змарнувати. Дивимося в майбутнє і йдемо вперед!», - написав президент.

Нагадаємо, журналісти «Слова і Діла» створили відео, на якому зобразили, якою була б Україна, якби всі президенти виконали обіцяне.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: