Працівника СБУ викрили на хабарі його ж колеги

Читать на русском
Старший оперуповноважений вимагав 10 тисяч доларів США та перереєстрацію елітного авто від власника одного з львівських розважальних закладів.

На Львівщині працівники управління внутрішньої безпеки та обласного управління СБУ спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарі співробітника спецслужби.

Про це інформує прес-центр СБУ, передає «Слово і Діло».

Правоохоронці встановили, що старший оперуповноважений вимагав 10 тисяч доларів США та перереєстрацію елітного авто від власника одного зі львівських розважальних закладів. У таку суму капітан оцінив вирішення питання щодо закриття відкритого кримінального провадження та забезпечення подальшої безпроблемної роботи закладу.

Зазначається, що працівники спецслужби затримали хабарника у місті під час отримання грошей.

У Львівській області поліцейський погорів на хабаріСпівробітники СБУ спільно з прокуратурою викрили на хабарі слідчого одного з районних відділів Національної поліції Львівщини.

СБУ провела обшуки за місцями його роботи та проживання.

Порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 189 та ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України. Старшого уповноваженого затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання щодо повідомлення капітану про підозру та обрання запобіжного заходу.

Раніше СБУ вручила підозру колишньому начальнику виконавчої служби Криму.

Також працівники ГПУ спільно з СБУ та Нацполіцією викрили на хабарі начальника Департаменту поліції охорони України генерала третього рангу Будніка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: