СБУ вручила підозру колишньому начальнику виконавчої служби Криму

Читать на русском
Колишньому начальнику Державної виконавчої служби Криму, який після анексії півострова почав працювати в органах окупаційної влади, було вручено підозру.

Колишньому начальнику Державної виконавчої служби Криму, який після анексії півострова почав працювати в органах окупаційної влади, було вручено підозру.

Про це інформує прес-служба СБУ, пише «Слово і Діло».

Повідомляється, що вказаний чиновник, займаючи до 2014 року посаду начальника Державної виконавчої служби Криму, усвідомлено перейшов на бік окупантів, будучи призначеним на посаду в.о. заступника начальника управління Федеральної служби судових приставів Росії.

Юлія ТимошенкоНародний депутат України
Тимошенко пообіцяла запустити програму з повернення Криму до складу УкраїниСказано 18 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

В СБУ з'ясували, що екс-чиновник перебуває на території України, після чого йому було оголошено про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 111 («Державна зрада»).

«Співробітники СБУ отримали інформацію, що чиновник вирішив приїхати на материкову Україну після проблем на тимчасово окупованому півострові. Правоохоронці встановили його місце знаходження в Києві і оголосили про підозру у вчиненні злочину. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою», - йдеться в повідомленні.

Раніше Кабмін презентував план деокупацію Криму.

Нагадаємо, в Україні виставили на продаж арештоване російське судно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: