У Тернопільській області колишній військовий скоїв суїцид

Читать на русском
У Тернопільській області колишній військовослужбовець наклав на себе руки, викинувшись з оглядової галереї Почаївської лаври.

У Тернопільській області колишній військовослужбовець наклав на себе руки, викинувшись з оглядової галереї Почаївської лаври.

Про це повідомили в обласному управлінні Нацполіціі, пише «Слово і Діло».

«Небойові втрати»: хто вбиває наших військовихЖурналіст Максим Кречетов – про небойові втрати в лавах Збройних сил України, які минулого року перевищили бойові.

«21 серпня близько шостої години ранку до чергової частини Кременецького відділу поліції звернувся 64-річний житель села Нестерварка Тульчинського району Вінницької області та повідомив, що на території Свято-Успенської лаври покінчив життя самогубством його 38-річний син», - йдеться в повідомленні.

Барна пообіцяв збільшити фінансування сфери культуриСказано 10 листопада 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Як розповів батько загиблого, в останні роки син мав психологічні проблеми, у зв'язку з чим він привіз його в Почаївську лавру з надією, що колишній військовий «трохи заспокоїться».

«Однак у ніч трагедії син був неспокійний і близько четвертої години ранку вийшов з кімнати готелю. Батько кинувся за ним, але знайти не зміг. Згодом охоронці лаври почули крик з оглядового галереї, а через кілька хвилин у двір впало тіло», - додали у відомстві.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України.

У столиці відкрилася виставка військової техніки, яку потім відправлять на передову.

А на Донбасі штаб гумлопомоги потрапив під обстріл, бої тривають.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: