Проект «Стіна»: суд заарештував майно підозрюваного

Читать на русском
Співробітники Антикорупційного бюро домоглися арешту майна і речей підозрюваного у справі про розкрадання коштів проекту Стіна.

Солом'янський районний суд Києва арештував майно і речі директора ТОВ «Будцентр «Витязь» Агаверді Аділова у справі про розкрадання коштів, виділених на проект «Стіна».

Рішення про арешт ухвалила суддя Олена Букіна 14 серпня, повідомляє «Слово і Діло».

Згідно з клопотанням детектива НАБУ про арешт, правоохоронці провели обшук за місцем проживання Аділова і вилучили ноутбук, телефон моделі iPhone і блокнот із записами. За словами детектива, в вилученому були виявлені контакти чиновників ДПСУ та інших осіб, що мають відношення до інженерно-технічного облаштування кордону, а також листування з ними. Суддя задовольнив клопотання.

Крім того, НАБУ домоглося арешту іншого майна Аділова, а точніше: житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами; нежитлове приміщення площею 929,1 кв. м. з частиною пірсу; квартиру; два автомобіля Toyota моделей Land Cruiser і Prado, ключі від них і свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, а також 8 408 гривень.

Нагадаємо, суд узяв під варту останніх двох підозрюваних у справі проекту «Стіна».

Раніше було взято під варту перших п'ять підозрюваних у справі проекту «Стіна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: