Стали відомі підсумки зустрічі Суркова і Волкера

Читать на русском
Після зустрічі зі спецпредставником США по Україні Куртом Волкером помічник президента РФ Владислав Сурков висловив задоволення зустріччю.

Після зустрічі зі спецпредставником США по Україні Куртом Волкером помічник президента РФ Владислав Сурков висловив задоволення зустріччю.

За його словами, вона була «корисною і конструктивною», передає «Слово і Діло».

«Наглядач» із команди Трампа в Києві: чи допоможе Курт Волкер досягти миру на ДонбасіПолітичний експерт оцінив призначення Курта Волкера спецпредставником США щодо України й розповів, як це вплине на врегулювання конфлікту на Донбасі.

«Ми погодилися, що поточна ситуація на південному сході України не може влаштовувати ні конфліктуючі сторони, ні зовнішні сили, що сприяють врегулюванню. Дискусія велася в тоні взаємної поваги та зацікавленості, чесно, серйозно, без ілюзій і упередженості.

Прихильність мінським угодам під сумнів не ставилася: обидві сторони запропонували свіжі ідеї і новаторські підходи щодо їх реалізації», - заявив Сурков.

«Домовилися про продовження спільної роботи. Визначили теми для наступної зустрічі. Погодилися з тим, що мирний процес і на політичному треку, і в сфері безпеки може і повинен йти швидше», - сказав помічник президента РФ.

Зустріч представників двох країн проходила за зачиненими дверима і тривала три години.

Сьогодні повідомлялося, в якому режимі пройдуть переговори Волкера і Суркова щодо України.

Нагадаємо, раніше головний координатор «Донбас SOS» Олександр Горбатко розповів «Слову і Ділу» яких домовленостей слід очікувати після зустрічі Волкера і Суркова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: