У Мінську завершилася зустріч Волкера і Суркова

Читать на русском
Переговори помічника президента РФ Владислава Суркова зі спецпредставником США по Україні Куртом Волкером в Мінську завершилися. Зустріч тривала близько 2,5 годин.
Фото: Курт Волкер (flickr.com/usembassykyiv)

У Мінську завершилася зустріч спецпредставника Державного департаменту США у справах України Курта Волкера з помічником президента Росії Владиславом Сурковим.

Про це повідомив прес-секретар міністерства закордонних справ Білорусі Дмитро Мирончик, пише «Радіо Свобода», передає «Слово і Діло».

Проблема Криму не відрізняється від проблеми Донбасу — ВолкерНе може бути жодного визнання, жодної легітимності ані для російських кроків на сході України, ані в Криму, підкреслив Волкер.

За словами білоруського міністра, зустріч, яка проходила за зачиненими дверима, почалася близько 14:00, а завершилася після 17:00.

Про підсумки зустрічі поки невідомо, однак ясно, що сторони обговорили шляхи врегулювання конфлікту на Донбасі.

Курт Волкер дасть брифінг для преси 22 серпня у Вільнюсі, куди він вирушить після Мінська для переговорів з урядом Литви щодо врегулювання українського питання, зокрема, про припинення бойових дій на Донбасі.

Сьогодні повідомлялося, в якому режимі пройдуть переговори Волкера і Суркова по Україні.   Нагадаємо, раніше головний координатор «Донбас SOS» Олександр Горбатко розповів «Слову і Делу» яких домовленостей слід очікувати після зустрічі Волкера і Суркова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: