У штабі АТО розповіли, на якому напрямку було найгарячіше протягом останньої доби

Читать на русском
Український військовослужбовець зазнав поранення в суботу під селом Кримським Новоайдарського району Луганської області внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань

З опівночі бойовики і далі продовжували обстріли наших позицій, отримуючи жорстку вогневу відповідь.

Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО у своєму вечірньому зведенні, передає «Слово і Діло».

В Україні запустять систему розпізнавання облич бойовиків – ГеращенкоВ Україні з 24 серпня буде запущена система автоматичного розпізнавання облич злочинців Identigraf.

За даними штабу, найбільш гаряче було на Донецькому напрямку. Зокрема, у районі Авдіївської промзони, бандити фактично всю ніч били по наших позиціях з танку, мінометів різних калібрів та гранатометів. Крім того, сьогодні під ворожим вогнем опинились українські укріплення на підступах до Пісків, Зайцевого, Новолуганського.

На Луганському напрямку бандити сконцентрували активність поблизу Кримського. Тут злочинці двічі відкривали вогонь по наших бійцях. У результаті – один український військовий отримав поранення.

На Маріупольському напрямку незаконні збройні формування випустили понад 20 мін калібру 82 міліметри поблизу Павлополя і Старогнатівки.

Як повідомлялося, наприкінці минулої доби ситуація у районі проведення АТО не зазнала суттєвих змін. Російсько-окупаційні угруповання продовжили порушувати перемир’я, використовуючи при цьому здебільшого гранатомети і стрілецьку зброю.

Крім того, у Донецькій області російські найманці навмисно підпалили поля та лісосмуги на лінії розмежування сторін, через що виникли пожежі у с. Луганське.

Раніше повідомлялось, що Німеччина допоможе грошима біженцям з АТО.

Нагадаємо, що за минулу добу в районі проведення АТО бойовики використовували гранатомети і стрілецьку зброю, троє українських військових отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: