На Ейфелевій вежі погасили вогні в пам'ять про жертв теракту в Барселоні

Читать на русском
Освітлення Ейфелевої вежі буде вимкнено в ніч на п'ятницю на знак скорботи за жертвами скоэного 17 серпня теракту в Барселоні.

Освітлення Ейфелевої вежі буде вимкнено в ніч на п'ятницю на знак скорботи за жертвами скоєного 17 серпня теракту в Барселоні.

Про це повідомила в четвер на своїй сторінці в Twitter мер Парижа Анн Ідальго, пише «Слово і Діло».

«Ейфелева вежа погасить вогні о 0:45 в пам'ять про жертв теракту в Барселоні», - написала Ідальго.

Вона висловила солідарність з жителями міста.

Найбільші терористичні акти у світі з початку 2017 рокуНайбільш масштабні терористичні акти останнім часом здійснюють організації, пов'язані з Ісламською державою, і дедалі частіше мішенню терористів стає населення Європи: «Слово і Діло» підготувало огляд найбільших терактів з початку 2017 року.

У січні цього року вогні Ейфелевої вежі - символу Парижа і Франції - відключали в пам'ять про жертви нападу на мечеть в канадському Квебеку. У березні 2016 вежу пофарбували в кольори бельгійського прапора в знак солідарності з народом Бельгії, яка постраждала від серії терактів.

У липні того ж року Ейфелева вежа була пофарбована в кольори прапора Франції в знак жалоби за загиблими в Ніцці. У квітні 2017 року вогні вежі погасли в пам'ять про загиблих під час теракту в Санкт-Петербурзі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: