Влада Каталонії підтвердила зв'язок між терактами в регіоні

Читать на русском
Влада автономного регіону Іспанії Каталонії повідомила про зв'язки між вибухами в Альканарі з двома терактами в Барселоні і Камбрілсі.

Влада Каталонії підтвердила, що теракти в Барселоні і Камбрілсі пов'язані з вибухами в житловому будинку, які напередодні відбулися в місті Альканар у каталонській провінції Таррагона.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

В результаті двох вибухів, що сталися в різницею в кілька годин, одна людина загинула і кілька постраждали. Спочатку поліція називала в якості попередньої версії витік газу. Однак тепер повідомляється про те, що в цьому будинку могли готувати вибухівку для терактів.

Раніше поліція відзвітувала про запобігання атаки в курортному місті Камбрільс. Четверо підозрюваних у тероризмі були застрелені, ще один - поранений. Повідомляється, що на підозрюваних були пояси смертників. На місці працюють сапери, поліція попередила місцеве населення про те, що найближчим часом будуть проводитись контрольовані вибухи, і закликала дотримуватися спокою.

Нагадаємо, 17 серпня в Барселоні фургон скоїв наїзд на натовп людей. В результаті чого 13 осіб загинули і понад 100 отримали поранення. Поліції вдалося затримати двох підозрюваних у скоєнні теракту. Водій поки не знайдений.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: