Пенсійна реформа опинилась під загрозою знищення — Гройсман

Читать на русском
Гройсман заявив, що надані поправки депутатів можуть повністю знівелювати урядовий варіант законопроекту.

Депутати вже запропонували чимало правок до закону про пенсійну реформу, які можуть його знівелювати.

Про це він заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман на брифінгу під час робочих відвідин Херсонщини, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Є багато поправок до цього закону, які вже надали депутати, і ці поправки можуть знівелювати, просто знищити цей закон. Тому наше завдання - врятувати цей закон від такої, я б сказав, руйнівної модифікації й отримати підтримку українських парламентаріїв – а, як ви знаєте, у першому читанні його підтримали 282 депутати - та вийти на фінал і ухвалення у вересні», - наголосив Гройсман.

Рева обіцяє, що пенсійна реформа буде запущена з січня 2017 рокуСказано 23 травня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Він наголосив, що відповідальність лежить на кожному депутатові, який буде голосувати за цей закон.

Як повідомлялося, Рада в першому читанні підтримала законопроект №6614, який входить до пакету пенсійної реформи. «За» проголосувало 282 народних депутати. Законопроект передбачає підвищення пенсій з 1 жовтня 2017 року.

Нагадаємо, як повідомиляла в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, Після внесених депутатами 396 правок до законопроекту про медичну реформу документ суттєво змінився, нівелюючи суть медреформи. Також Супрун звинуватила голову комітету охорони здоров'я Ольгу Богомолець у блокуванні медреформи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: