Понад половина українців мають зайву вагу

Читать на русском
Більше половини українців (58%) страждає від зайвої ваги, повідомила компанія з надання маркетингової інформації Nielsen в прес-релізі.

Більше половини українців (58%) страждає від зайвої ваги, повідомила компанія з надання маркетингової інформації Nielsen в прес-релізі.

Про це пише «Слово і Діло».

Згідно з її дослідженням, 37% жителів України намагаються схуднути.

«Для порівняння, в країнах Азії, за даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, від зайвої ваги страждають 29% населення, 46% вважають, що у них зайва вага, а 54% намагаються скинути зайві кілограми», - зазначено в релізі.

Крім того, в компанії відзначили, що 75% українських споживачів уважно читають склад товару, 73% готові платити більше за продукти харчування та напої, виробники яких надають достовірні дані про склад і процесі їх виготовлення.

Міністр-дієтолог. Як виконує обіцянки Андрій РеваМісяць Кабміну на «Слові і Ділі» триває. Сьогодні поговоримо про те, як виконує свої обіцянки міністр соцполітики Андрій Рева.

При цьому 76% осіб, що роблять спроби схуднути, вдаються до дієт.

Компанія Nielsen Holdings plc надає послуги з вимірювання та поліпшення бізнес-результатів і надання маркетингової інформації і працює у понад 100 країнах світу. На ринку України компанія присутня з 1995 року.

Як відомо, міністр соцполітики України Андрій Рева звинуватив українців в тому, що вони багато їдять.

А в Міністерстві охорони здоров'я планують заборонити «шкідливі» харчові добавки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: