День в АТО: збільшилася кількість обстрілів, поранено двох бійців ЗСУ

Читать на русском
14 серпня бойовики ДНР вдвічі збільшили інтенсивність обстрілів у порівнянні з вчорашньою добою.

14 серпня бойовики «ДНР» вдвічі збільшили інтенсивність обстрілів у порівнянні з вчорашньою добою.

Під Гнутовим в результаті обстрілу терористами були поранені двоє бійців ЗСУ. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 14 серпняСитуація на сході країни станом на 00:00 14 серпня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Найбільш інтенсивні обстріли були зафіксовані в Авдіївці, де бойовики 4 рази обстрілювали українські позиції з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, на донецькому напрямку під вогнем бандформувань виявилися позиції сил АТО в районі Луганського і Верхньоторецька.

Воєнний час: із чим пов'язаний позачерговий призов та чи потрібна Україні контрактна арміяВійськовий експерт пояснив, із чим пов'язаний позачерговий призов до армії та чому в Україні має бути змішаний тип армії.

На Маріупольському напрямку бандформування випустили не менше 10 мін калібру 120 міліметрів по бійцям ВСУ на підступах до Мар'їнці та Красногорівки. А близько 7 ранку, в результаті гранатометного обстрілу українських укріплень поблизу Гнутового, двоє військових отримали поранення.

Також сьогодні, близько 16 години, в ході вогневого протистояння з силами АТО, бойовики вдарили з великокаліберних кулеметів по домівках мирних жителів Мар'їнки. Ніхто з місцевих не постраждав.

Нагадаємо, уряду запропонували кілька проектів по відновленню водопостачання на Донбасі.

А 13 серпня в Мар'їнці житлові квартали потрапили під обстріл.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: