Поліція затримала бійця АТО, який стріляв із карабіна

Читать на русском
У місті Обухові Київської області поліція затримала бійця АТО, який стріляв з карабіна і побив свого тестя.

У місті Обухові Київської області поліція затримала бійця АТО, який стріляв з карабіна та побив свого тестя.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі Київської області, пише «Слово і Діло».

Раніше чоловік був контужений і проходив лікування в госпіталі, кілька тижнів тому його комісували з армії за станом здоров'я. Як з'ясували правоохоронці, конфлікт стався через ревнощі до своєї дружини.

У місті Обухові Київської області поліція затримала бійця АТО, який стріляв з карабіна і побив свого тестя.

«Чоловік приїхав до Обухова з'ясувати стосунки. Коли розмова не пішла, він дістав карабін і вистрелив кілька разів на стіни у дворі. Його дружина втекла в поле, а її батько залишився вдома. Пізніше молодий чоловік побив тестя, сів у таксі і поїхав в невідомому напрямку», - йдеться в повідомленні.

Через кілька годин 27-річний чоловік був знайдений і затриманий. В його будинку виявили карабін і близько сотні патронів. Зброю направили на експертизу, а дружині надали психологічну допомогу.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Додаткові обставини інценденту встановлюються.

Раніше в штабі АТО уточнили, де отримав поранення український військовий.

А 4 жовтня 2016 року міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв закласти 400 млн грн до міського бюджету щоб кожен боєць отримав виплату в розмірі 100 тис. грн. Подивимося, чи зможе він виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: