Стало відомо, які зміни відбудуться в проведенні ЗНО-2018

Читать на русском
Центр оцінювання якості освіти анонсував ряд новацій в процедурі проведення Зовнішнього незалежного оцінювання в 2018 році.

Центр оцінювання якості освіти анонсував ряд новацій в процедурі проведення Зовнішнього незалежного оцінювання в 2018 році.

Як повідомили в прес-службі Центру, випускники професійно-технічних училищ і коледжів будуть складати державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, пише «Слово і Діло».

ЗНО-2017: які предмети виявилися найскладнішими для українських школярів?У червні школярі здавали тести зовнішнього незалежного оцінювання. «Слово і Діло» розібралося, в яких тестах випускники показали кращі результати, а які – виявилися для них найскладнішими.

Крім того, тести з української мови та літератури, математики й історії України будуть адаптовані для людей із проблемами зору.

Найбільші зміни торкнуться тестів з іноземних мов. У процесі складання буде використаний дворівневий тест на рівень володіння мовою В1 і В2. Також планується запровадити новий формат – аудіювання.

За словами директора УЦОЯО Вадима Карандія, тест рівня В1 буде запропонований випускникам загальноосвітніх шкіл, а В2 – для шкіл та класів із поглибленим вивченням іноземних мов.

Нагадаємо, на додаткову сесію ЗНО зареєструвалися три тисячі учасників.

Відзначимо також, що 33 людини не допустили до тесту з англійської мови.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: