До окупованого Криму прибув сучасний підводний човен РФ

Читать на русском
У місто Севастополь з Середземного моря 9 серпня прибув новітній російській дизельний підводний човен Краснодар.

До окупованого Севастополя з Середземного моря 9 серпня прибув новітній російській дизельний підводний човен «Краснодар».

Про це повідомив командувач Чорноморським флотом Росії адмірал Олександр Вітко на церемонії зустрічі підводного човна, передає прес-служба Міноборони РФ, пише «Слово і Діло».

У Чорному морі стартували навчання НАТО за участю УкраїниВійськово-морські сили семи країн-членів Північноатлантичного альянсу та України почали навчання в Чорному морі.

«До кінця року ми зустрінемо ще два однотипні «Краснодару» підводні човни. Незабаром до місця постійної дислокації прибудуть субмарини «Великий Новгород» і «Колпіно», які повністю укомплектують з'єднання підводників і дадуть змогу зробити бойову підготовку ще більш насиченою та інтенсивною», – зазначив Вітко.

За даними Міноборони РФ, під час перебування в Середземному морі «Краснодар» двічі випускав крилаті ракети з підводного положення «по об'єктах терористів у Сирії».

Підводний човен «Краснодар» - четвертий у серії з шести субмарин проекту 636.3, побудованих на «Адмиралтейских верфях» для Чорноморського флоту Росії, уточнили в російському відомстві.

Нагадаємо, ВМС України випробують нову систему виявлення підводних човнів.

А в Генштабі повідомили цифри експрес-мілітаризації Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: