ГУР повідомляє про «чорні списки» бойовиків у РФ

Читать на русском
Росіяни збирають інформацію про бойовиків, які раніше перебували в полоні, мали судимість та родичів, які проживають в Україні поза межами окупованих територій.

Російське військове командування збирає інформацію про бойовиків, які воюють на Донбасі, на наявність серед них зрадників, раніше засуджених, тих, що мають родичів в Україні.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Російське окупаційне командування проводить заходи з виявлення «неблагонадійних осіб» серед особового складу з’єднань і частин», – пише розвідка.

За інформацією ГУР, росіяни збирають інформацію про бойовиків, які раніше перебували в полоні, мали судимість та родичів, які проживають в Україні поза межами окупованих територій.

Тимчук: для навчання бойовиків на Донбас приїхала чергова група російських ГРУшниківНа окуповану територію Донецької області прибула нова група російських офіцерів ГРУ для підвищення ефективності розвідки бойовиків.

У подальшому за рахунок цих людей планують створити спеціальний підрозділ.

«У подальшому за рахунок вказаної категорії особового складу в бригадах (полках) планується формування зведених передових підрозділів (за досвідом 11-го окремого мотострілецького полку)», – повідомляє розвідка.

Вже з'явилась інформація, що бойовики, щоб уникнути потрапляння до «чорних списків», дають хабарі командирам своїх підрозділів.

Раніше повідомлялося, що ватажок луганських бойовиків Плотницкий і його прибічники розкрадають фінансування з РФ під виглядом «інвестування».

Також РФ продовжує приховувати факт участі російських військових у бойових діях на Донбасі. Командування бойовиків вилучає особисті документи, які можуть вказувати на їхнє російське громадянство.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: