П'яний полковник розвідки влаштував стрілянину в Києві – фото і відео

Читать на русском

Побачивши правоохоронців, чоловік викинув зброю й намагався втекти, але його затримали. Він пред'явив посвідчення полковника й спробував зам'яти справу.
Фото: Київ Оперативний

П'яний полковник розвідки влаштував стрілянину на Оболоні в Києві.

Про це повідомляє «Київ оперативний», передає «Слово і Діло».

«На лінію 102 надійшов виклик про те, що у дворі житлового будинку на Оболоні (вул. Маршала Тимошенка, 7) п'яний чоловік, який приїхав на автомобілі Toyota, відкрив стрілянину з пістолета в невідомому напрямку», – йдеться в повідомленні.

П'яничка полковник в лавах МО стріляв на ОболоніВідео: Київ Оперативний

Побачивши правоохоронців, чоловік викинув зброю й спробував втекти, але його затримали. Тоді він пред'явив посвідчення полковника й спробував зам'яти справу.

«Але чи наявність великої кількості алкоголю, чи недостатня фізична підготовка завадили елітному воїну розвідки, й чоловік виявився безпорадним, але балакучим мішком із картоплею в наручниках», – відзначили правоохоронці.

Це вже другий інцидент зі стріляниною за останню добу в Києві. Раніше правоохоронці затримали компанію чоловіків, які відкрили стрілянину з пістолета через автомобільний люк.

Нагадаємо, що 9 липня на Оболоні в Києві через вирубку лісу сталася сутичка зі стріляниною.

12 липня на столичній Дніпровській набережній сталася перестрілка, в результаті якої одна людина отримала серйозні поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: