Очільник «Укравтодору» отримав 900% надбавки до зарплати – документ

Читать на русском

Керівник Укравтодору Славомир Новак став щасливим власником зарплати, розмір якої на 900 відсотків перевищує заявлену.

Очільнику «Укравтодору» Славоміру Новаку підвищили зарплату на 900%.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Сергій Мальнєв, опублікувавши документ від Мінінфраструктури, передає «Слово і Діло».

Так, у Міністерстві інфраструктури пояснили, чому так виросла зарплата Новака: це надбавка за інтенсивність праці в 300% посадового окладу; надбавка за виконання особливо важливої ​​роботи - ще 300% посадового окладу та премія - ще плюс 300% окладу.

«З урахуванням того, що у Польщі міністр транспорту Новак отримував 3 тисячі доларів (близько 80 тисяч гривень) і навряд чи приїхав би в Україну на меншу зарплату, виходить, що як мінімум в січні-лютому - за рахунок надбавки в 900% - отримував по 700 тисяч гривень!», - йдеться у повідомленні журналіста.

Начальник «Укравтодору» Полтавської області придбав квартиру в Києві майже за 4 мільйониКерівник Укравтодору Полтавської області витратив майже чотири мільйони гривень на купівлю житла в Києві.

Раніше Національний банк України і Міністерство фінансів не змогли узгодити проведення репрофайлінга облігацій внутрішньої державної позики для виділення 15 млрд грн на будівництво доріг, що становить 50% від запланованого на цей рік фінансування в розмірі 30 млрд грн.

Раніше в «Укравтодорі» назвали вартість будівництва автобану Україна-ЄС.

Нагадаємо, нещодавно очільника «Укравтодору» викликали до польського Сейму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: