Учаснику стрілянини в Дніпрі вручили ще дві підозри

Читать на русском
Учаснику стрілянини в Дніпрі, коли загинули двоє бійців АТО, Давиду Пабілеру вручили ще два повідомлення про підозру.

Учаснику стрілянини в Дніпрі, коли загинули двоє бійців АТО, Давиду Пабілеру вручили ще два повідомлення про підозру.

Інформацію про це підтвердили в обласному управлінні поліції, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

За даними поліції, вручені повідомлення про підозру в скоєнні злочинів за частиною 2 статті 189 (вимагання) та частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Суд залишив під вартою двох підозрюваних у причетності до перестрілки в ДніпріУ Національній поліції України розповіли про долю двох підозрюваних, затриманих у рамках справи про стрілянину в Дніпрі.

1 серпня учаснику стрілянини в Дніпрі, громадянину Ізраїлю, було вручене перше повідомлення про підозру. Водночас, як поінформували в поліції, питання про обрання чоловіку запобіжного заходу все ще вирішується в суді. Обрання запобіжного заходу підозрюваному в Бабушкінському районному суді Дніпра розпочалося ще 2 серпня.

Процес затягнувся через численні клопотання захисту – вони кілька разів клопотали про відведення судді та слідчого, адвокати заявили клопотання про необхідність залучення перекладача з івриту, оскільки їхній підзахисний, громадянин Ізраїлю, не розуміє української та російської мов.

На судовому засіданні в п’ятницю адвокати підозрюваного висловлювали недовіру щодо фаховості спеціально запрошеної до Дніпра з Умані перекладачки з івриту. Сторона обвинувачення прокоментувала це як свідоме затягування судового процесу.

Суд у понеділок знову затягнувся через нове клопотання захисту щодо відведення судді.

Нагадаємо, ввечері 24 липня в Дніпрі вбили двох учасників АТО, адвокат Едмонд Саакян отримав кілька поранень. Також отримали поранення четверо нападників.

Один із фігурантів справи про стрілянину в Дніпрі виїхав за кордон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: