Порошенко привітав військових зв'язківців із професійним святом

Читать на русском
8 серпня президент Петро Порошенко та секретар РНБО Олександр Турчинов привітали українських зв'язківців із професійним святом.

8 серпня президент України Петро Порошенко висловив свою вдячність військовим зв'язківцям за самовіддану службу.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Грошове забезпечення військових не має поступатися зарплатам чиновників – ТурчиновПід час візиту до зони проведення АТО Олександр Турчинов повідомив, що грошове забезпечення військових не має бути меншим за зарплати чиновників.

«Вітаю військових зв'язківців зі святом. Дякую за самовіддану службу й вірність військовому обов'язку!», – написав Порошенко.

Секретар РНБО Олександр Турчинов також привітав військових із професійним святом. Він зазначив, що військовий зв'язок сьогодні – це невід'ємна складова системи управління Збройними силами, його високотехнологічна основа. Про це повідомила прес-служба РНБО.

«Саме це вимагає від особового складу військ зв'язку високої професійної підготовки на основі світових досягнень науки і техніки, впевнених знань останніх підходів до впровадження інноваційних технологій у сфері зв'язку в різних умовах застосування військ», – сказав Турчинов.

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов обіцяє, що рішення про чергову хвилю мобілізації буде прийнято в березніСказано 2 березня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

За словами секретаря РНБО, підтвердженням цього є успішне виконання військовими завдань із забезпечення зв'язку під час проведення антитерористичної операції на сході України.

«У надзвичайно складних умовах особовий склад підрозділів зв'язку героїчно виконує свій військовий обов'язок. Низький уклін і пам'ять українським воїнам, які віддали своє життя, борючись проти сильного й підступного ворога нашої країни! Глибока шана ветеранам військ зв'язку, які передають молодим захисникам України свій безцінний бойовий і професійний досвід», – підкреслив він.

Олександр Турчинов побажав воїнам-зв'язківцям міцного здоров'я, професійних успіхів та перемог, нових досягнень у подальшому розвитку військ зв'язку та зміцненні обороноздатності держави.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявив, що в Україні підвищать рівень доплат військовим в АТО.

Відзначимо, 15 березня 2017 року Порошенко заявив, що як альтернатива закону про окуповані території буде запропонований законопроект про відновлення територіальної цілісності держави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: