Заступник Авакова не прийшов на допит до ГПУ

Читать на русском
Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий не прийшов на допит до Генеральної прокуратури.

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий не прийшов на допит до Генеральної прокуратури.

Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на джерело в Генпрокуратурі, передає «Слово і Діло».

«Не прибув», – сказало джерело. Причини неявки Генпрокуратурі невідомі.

Водночас прес-служба Міністерства внутрішніх справ поширила повідомлення, в якому стверджує, що Яровий співпрацюватиме зі слідством.

РФ надала громадянство фігуранту справи 2 травня в Одесі й відмовляється його видаватиКолишній начальник міліції громадської безпеки Одеської області Дмитро Фучеджи отримав громадянство Росії: тепер РФ відмовляється видавати його Україні у справі про події 2 травня 2014 року.

«Перший заступник міністра внутрішніх справ, генерал-полковник Сергій Яровий, як і всі посадові особи МВС, постійно брав, бере й братиме участь у процесуальних заходах та слідчих діях ГПУ за дотримання всіх вимог Кримінального процесуального кодексу», – йдеться в ньому.

У МВС також пообіцяли, що перший заступник міністра обов'язково надасть усі відомості, необхідні слідчим Генпрокуратури.

Як повідомлялося, заступника голови МВС Сергія Ярового викликали 8 серпня до ГПУ на допит як свідка у справі «2 травня».

Також раніше затримали ключового фігуранта справи «2 травня» – колишнього заступника голови ДСНС в Одеській області Руслана Великого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: