Жителям ОРДЛО дозволили перебувати в РФ без обмеження в 90 днів

Читать на русском
До міграційних органів РФ було розіслано вказівку МВС на місці продовжувати жителям ОРДЛО міграційний облік.

У Росії скасували обмеження на час перебування в 90 днів для тих, хто приїхав із територій України, підконтрольних бойовикам «Л/ДНР».

Про це йдеться на офіційному сайті голови комітету Держдуми РФ у справах СНД Костянтина Затуліна, пише «Слово і Діло».

«Паспортні війни»: розвідка дізналася про крадіжки паспортів найманців «Л/ДНР»РФ намагається приховувати участь російських військових у бойових діях на Донбасі та відбирає у бойовиків паспорти.

За словами депутата, до міграційних органів РФ була розіслаа вказівка МВС на місці продовжувати жителям ОРДЛО міграційний облік.

«У результаті наполегливих звернень ... до Головного управління з питань міграції МВС Росії від керівництва цього відомства була отримана інформація про те, що всім міграційним органам на місцях розіслана додаткова вказівка не поширювати на громадян України, які прибули з території «ЛНР/ДНР», правило міграційного обліку. Таким чином, для них зберігається можливість продовжувати міграційний облік», – повідомив Затулін.

Відзначимо, що сьогодні для більшості іноземців, яким можна приїжджати до Росії без візи, встановлено обмеження терміну перебування в РФ – не більш ніж 90 днів поспіль.

Нагадаємо, в «ДНР» активізувалася «інвентаризація» порожніх квартир

Відзначимо також, за інформацією української розвідки, ватажки «ЛНР» розкрадають фінансування з РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: