Українська сторона ТКГ вимагає скасувати указ Путіна про визнання документів ОРДЛО

Читать на русском
Україна вимагає від РФ скасувати указ Путіна про визнання паспортів Л/ДНР, припинити захоплення українських підприємств на окупованій території, скасувати псевдокордон і відмовитися від переходу ОРДЛО на рублі в якості основної валюти.

Україна вимагає від РФ скасувати указ Путіна про визнання «паспортів Л/ДНР», припинити захоплення українських підприємств на окупованій території, скасувати псевдокордон і відмовитися від переходу ОРДЛО на рубль як основну валюту.

Про це за підсумками засідання ТКГ в Мінську написала на своїй сторінці в Facebook прес-секретар Леоніда Кучми Дарка Оліфер, повідомляє «Слово і Діло».

«Ми наполягаємо на денонсації указу президента Росії про визнання документів, виданих нелегітимною владою ОРДЛО, відмові від ескпропріації українських підприємств у ОРДЛО, а також на скасуванні псевдокордону й впровадження рублевої зони», – розповіла вона.

Нагадаємо, на засіданні в Мінську українська сторона ТКГ закликала бойовиків письмово засвідчити списки заручників, щоб уже після наступної зустрічі звільнити полонених.

31 липня представник України в гуманітарній підгрупі ТКГ Ірина Геращенко розповіла, що представник ОБСЄ Тоні Фріш побуває в українських заручників у ОРДЛО в серпні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: