Захоплення заручників у психлікарні Львова: в установі триває службова перевірка

Читать на русском
У Львівській психлікарні триває службова перевірка через інцидент із пацієнтом, який взяв заручників і травмував десятьох людей.

З п'ятниці, 4 серпня, в обласній клінічній психіатричній лікарні триває службова перевірка через інцидент із пацієнтом, який взяв заручників і травмував десятьох пацієнтів.

Про це повідомили в прес-службі ЛОДА, пише «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

«Комісія, до складу якої увійшли психіатри, юристи та представники департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА, за результатами перевірки ухвалить рішення про подальші дії», – повідомила в. о. начальника департаменту охорони здоров'я Лілія Юхимів.

Наразі персонал лікарні отримав вказівку написати пояснювальні записки, які долучать до матеріалів справи. Лікарня працює в штатному режимі.

Хворих із відділення, де стався інцидент, перевели до іншого відділення, а головний лікар, незважаючи на свою відпустку, вже з п'ятниці перебуває на роботі.

Раніше народний депутат України Борислав Береза ​​скерував до профільного парламентського комітету запит з пропозицією перевіряти психічне здоров'я народних обранців.

Нагадаємо, що в МОЗі розповіли, скільки українців потребують психіатричної допомоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: