Сьогодні українські виші завершать зарахування абітурієнтів на бюджет

Читать на русском
Зарахування на бюджет має відбутися до 12 години 7 серпня, при цьому переведення на вільні місця держзамовлення відбувається до 18 серпня.

В Україні сьогодні, 7 серпня, виші мають завершити зарахування абітурієнтів, рекомендованих до вступу на бюджетну форму навчання.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України, пише «Слово і Діло».

Вступна кампанія 2017: рейтинг регіональних вишів України та ціна навчання у нихНайдорожче українським студентам обійдеться отримати диплом медика, на другому місці – юридична освіта.

Зарахування на бюджет має відбутися до 12:00 7 серпня, при цьому перехід на вільні місця держзамовлення триватиме до 18 серпня.

МОН рекомендує створити для кожної конкурсної пропозиції реєстри осіб, які можуть претендувати на перехід на бюджетні місця, й оприлюднити їх на сайтах ВНЗ та стендах приймальних комісій.

«Міносвіти звертає увагу, що претендувати на вакантні місця держзамовлення можуть лише ті, хто зарахований на навчання на відповідну конкурсну пропозицію на контрактній основі. Крім того, вони не мали отримувати рекомендації до зарахування на місця державного замовлення», – йдеться в повідомленні.

Відзначимо, зарахування на контрактну форму навчання має пройти до 30 вересня.

Нагадаємо, МОН змінив термін подачі оригіналів документів для тих, хто був зарахований на бюджетну форму навчання.

Міністр освіти Лілія Гриневич зізналася, що вступна кампанія-2017 була проблемною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: