Вступна кампанія-2017 була проблемною – Гриневич

Читать на русском
Цьогорічна вступна кампанія до вищих навчальних закладів відбулася у відведені терміни, але були проблеми із її проведенням.

Міністр освіти і науки Лілія Гриневич розповіла, що в 2017 році вступна кампанія пройшла у відведені терміни, але були проблеми з її проведенням.

За її словами, основна проблема була пов'язана з коротким терміном впровадження нового програмного забезпечення, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

Вступна кампанія 2017: рейтинг регіональних вишів України та ціна навчання у нихНайдорожче українським студентам обійдеться отримати диплом медика, на другому місці – юридична освіта.

«Зриву вступної кампанії й графіку вступної кампанії немає. Але ця вступна кампанія була проблемною», – зазначила Гриневич.

Разом із тим вона наголосила, що незручності в частині подачі документів абітурієнтами й роботи приймальних комісій мали місце лише в першій половині кампанії.

Міністр сказала, що скарг на те, що хтось не встиг подати документи, не зафіксовано.

Гриневич наголосила, що вступна кампанія відбулася й усі абітурієнти отримають результати в свій особистий кабінет. Ці результати, за її словами, є достовірними й відповідають дійсності.

Нагадаємо, вступна кампанія-2017 завершилася 1 серпня. За її підсумками, до зарахування на бюджетну форму навчання до вищих навчальних закладів України рекомендовані 60,9 тис. абітурієнтів.

Раніше повідомлялося, що кримським випускникам дозволили вступати до українських ВНЗ за результатами вступних іспитів.

Як повідомлялось раніше, зарахування на бюджет до магістратури триватиме до 15 вересня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: