ЗНО-2017: абітурієнтам, які користуватимуться девайсами, анулюють результати тестів

Читать на русском
Учасникам зовнішнього оцінювання заборонено використовувати смарт-годинники, телефони, флеш-накопичувачі, USB-кабелі навушники.

Учасникам зовнішнього оцінювання заборонено використовувати смарт-годинники, телефони, флеш-накопичувачі, USB-кабелі і навушники.

Про це повідомляє «Педагогічна преса», передає «Слово і Діло».

Абітурієнтам заборонено використовувати у пункті ЗНО засоби зв'язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації.

ЗНО: які предмети випускники шкіл складають найкращеСеред трьох обов’язкових предметів, за якими випускники українських шкіл складають ЗНО, найвищий рівень знань вони демонструють з історії України та математики.

У разі виявлення в учасників тестування заборонених пристроїв - учасник змушений буде покинути пункт проведення ЗНО достроково, а результат виконання тесту буде анульований.

Зазначено, що цього року інструктори в аудиторії будуть звертати особливу увагу на наявність в учасників смарт-годинників.

Для виконання роботи учасникам знадобиться ручка з пастою насиченого чорного кольору. За бажанням або у разі потреби можна взяти з собою прозору пляшку з питною водою.

Нагадаємо, 23 травня розпочнеться основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.

Раніше, Петро Порошенко підписав закон про працевлаштування випускників вузів.

Як відомо, в Україні готуються мобілізувати чотири тисячі випускників військових кафедр вузів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: