Волкер має намір зустрітися із Сурковим

Читать на русском
Спеціальний представник США по Україні Курт Волкер має намір відвідати Москву для зустрічі з помічником президента РФ Владиславом Сурковим.
Курт Волкер

Спеціальний представник США по Україні Курт Волкер має намір відвідати Москву для зустрічі з помічником президента РФ Владиславом Сурковим.

Про це заявив держсекретар США Рекс Тіллерсон на зустрічі з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим у Манілі, повідомляє ТАСС, пише «Слово і Діло».

Спецпредставник США Волкер і посол Йованович приїхали в зону АТОСпецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер та посол США в Україні Марі Йованович розпочали візит в зону АТО.

Як зазначається, розповідаючи про результати зустрічі з Тіллерсона, Лавров підкреслив, що держсекретар США підтвердив йому намір Волкера відвідати Москву.

«Зачіпали питання української кризи. Нагадали про те, що і президент США, і держсекретар обіцяли нам, що найближчим часом приїде спеціальний представник США з українського врегулювання Волкер. Рекс Тіллерсон підтвердив, що такий контакт з нашим представником Владиславом Сурковим запланований і відбудеться найближчим часом», - сказав він.

Лавров додав, що, на думку Москви, це буде цікаво, оскільки Волкер побував з візитами в багатьох столицях.

Нагадаємо, Тіллерсон очікує прогресу щодо припинення вогню на Донбасі.

А 26 липня Волкер заявив, що проблема Криму нічим не відрізняється від проблеми Донбасу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: