Спецпредставник США Волкер і посол Йованович приїхали в зону АТО

Читать на русском
Спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер та посол США в Україні Марі Йованович розпочали візит в зону АТО.
Фото: Facebook штаб АТО

Спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер і посол США в Україні Марі Йованович почали візит в зону АТО.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, вони відвідали штаб оперативно-тактичного угруповання «Донецьк», передає «Слово і Діло».

«Наглядач» із команди Трампа в Києві: чи допоможе Курт Волкер досягти миру на ДонбасіПолітичний експерт оцінив призначення Курта Волкера спецпредставником США щодо України й розповів, як це вплине на врегулювання конфлікту на Донбасі.

Також в делегації представників США - співробітник Держдепартаменту Лейн Бал, військовий аташе при посольстві США в Україні полковник Пол Шмітт та інші посадові особи.

Делегацію з боку Збройних Сил України супроводжували керівник АТО на території Донецької та Луганської областей Олександр Локота, директор Департаменту військової політики, стратегічного планування та міжнародного співробітництва Міноборони Анатолій Петренко.

«Гості ознайомилися зі специфікою управління військовими формуваннями під час ведення бойових дій, структурою і організацією військовим управлінням тощо. Українські військові отримали високу оцінку від американських колег», - повідомили в штабі АТО.

Раніше повідомлялося, що на відновлення Донбасу Папа Римський виділив півмільйона євро.

Нагадаємо, що раніше стали відомі подробиці візиту Курта Волкера в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: