Неділя в АТО: три порушення тиші, без жертв

Читать на русском
Терористи на Донбасі дещо знизили інтенсивність обстрілів позицій сил АТО на Донбасі в неділю, проте на окремих ділянках фронту як і раніше неспокійно.

Терористи на Донбасі дещо знизили інтенсивність обстрілів позицій сил АТО на Донбасі в неділю, проте на окремих ділянках фронту як і раніше неспокійно.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

При цьому про загиблих і постраждалих внаслідок обстрілу не повідомляється.

«Сьогоднішній день в районах проведення АТО в черговий раз не пройшов спокійно. І хоча, порівняно з минулою добою, російсько-окупаційні угруповання майже вдвічі зменшили кількість обстрілів українських позицій, напружена ситуація зберігається на донецькому напрямку і далі», - йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00 неділі.

На цьому напрямку вночі бойовики тричі з різних напрямків вели вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів по позиціях сил АТО на підступах до м.Авдіївка, а також застосовували озброєння БМП біля с.Піски.

Карта АТО: ситуація на сході України на 6 серпняСитуація на сході країни станом на 00:00 6 серпня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На луганському напрямку в порушення мирних домовленостей бойовики випустили днем ​​3 120-мм міни по позиціях сил АТО в районі С.Кримський.

За даними штабу, українські сапери в неділю обстежили понад 8 га територій, на яких вилучили понад 100 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 31 раз відкривали вогонь, внаслідок троє українських військовослужбовців отримали поранення.

Раніше повідомлялося, що Тіллерсон очікує прогресу щодо припинення вогню на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: