Насалик спрогнозував, чи буде успішним опалювальний сезон 2017/2018

Читать на русском
Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик прогнозує успішне проходження Україною опалювального сезону 2017/2018 року.

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик прогнозує успішне проходження Україною опалювального сезону 2017/2018 року.

Про це він заявив в інтерв'ю одному з українських телеканалів, передає «Слово і Діло».

У заручниках атавізму: як працює Міненерго під керівництвом НасаликаЕксперт із питань енергетики оцінив діяльність Міненерговугілля під керівництвом Ігоря Насалика.

«Кабінет Міністрів підтримав пропозицію Міністерства енергетики про заходи щодо підготовки до осінньо-зимового періоду. Вони працюють в штатному режимі, я не бачу ніяких проблем по проходженню опалювального сезону в Україні. Ніяких зауважень з цього приводу немає», - сказав міністр.

За його словами, всі АЕС працюють відповідно до графіка, при цьому на 10% в загальній енергосистемі збільшена частка атомної промисловості, запаси вугілля в 2 рази більше, ніж в аналогічному періоді минулого року.

Нагадаємо, раніше Насалик сказав, що Україна до 2019 року відмовиться від антрациту.

А 24 травня 2017 року Насалик заявив, що через рік і два місяці не буде жодної збиткової шахти. Подивимося, чи зможе він виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: