Прем'єр Ізраїлю Нетаньяху підозрюється в корупційних злочинах

Читать на русском
Ізраїльська поліція підозрює прем'єр-міністра країни Біньяміна Нетаньяху в хабарництві та зловживанні довірою.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху підозрюється в злочинах, пов'язаних із хабарництвом, шахрайством і зловживанням довіри в двох корупційних епізодах.

Про це заявила ізраїльська поліція, передає «Слово і Діло».

Ізраїль почав будувати перше за 25 років поселення на Західному березі ЙордануІзраїль, всупереч рішенню Ради Безпеки ООН, почав будівництво нового поселення на Західному березі річки Йордан.

Нетаньяху заперечує будь-які правопорушення. Його представник сказав у своїй заяві в четвер, що прем'єр-міністр став ціллю спрямованого на зміну уряду «полювання на відьом», яке зараз перебуває на піку.

Один епізод, який отримав назву «Файл 1000», включає твердження про те, що Нетаньяху неналежним чином прийняв щедрі подарунки від багатих прихильників, включаючи австралійського мільярдера Джеймса Пекера та голлівудського продюсера Арнона Мільчана.

Другий епізод, «Файл 2000», стосується ймовірних спроб Нетаньяху укласти угоду з видавцем Арноном Мозесом із газетної групи «Едіот Ахронот» для втручання в законодавство, щоб послабити головного конкурента газети в обмін на більш сприятливе висвітлення діяльності Нетаньяху.

Раніше .

Нагадаємо, що Палестина припиняє всі контакти з Ізраїлем.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: