Трамп божиться, що не розкривав Лаврову таємниць про Ізраїль

Читать на русском
Американський президент Дональд Трамп спростував твердження про те, що він передав Росії дані, отримані ізраїльською розвідкою.

Американський президент Дональд Трамп спростував твердження про те, що він передав Росії дані, отримані ізраїльською розвідкою.

Раніше New York Times писав, що Трамп передав Сергію Лаврову, главі МЗС Росії, секретні дані розвідки, отримані від Ізраїлю, передає «Слово і Діло».

«Просто, щоб вам було ясно: я ніколи не згадував слово або назву Ізраїль під час цієї розмови (з представниками російської влади - ред). А всі говорили, що я це зробив», - заявив Трамп після переговорів з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху.

«Це чергова історія, в якій ви не розібралися», - додав президент США, судячи з усього, звертаючись до американських журналістів.

Трамп нагадав Лаврову про відповідальність за «Мінськ»Президент США Дональд Трамп під час зустрічі з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим наголосив на відповідальності Москви за виконання Мінських угод.

Нагадаємо, в США почався скандал після повідомлень ЗМІ про те, що Трамп розкрив секретну інформацію під час зустрічі в Білому домі з Лавровим і послом РФ Сергієм Кисляком.

Сам же Лавров порівняв «секретні дані» від Трампа з радянським жартом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: