Трамп планує змінити правила отримання грін-карт

Читать на русском
Лише один із 15 нових мігрантів приїжджає до США для реалізації своїх професійних навичок.

Президент США Дональд Трамп хоче змінити правила отримання грін-карт, що дають право на роботу та постійне проживання в країні.

Про це йдеться в повідомленні на веб-сайті Білого дому, передає «Слово і Діло».

Трамп про підтримку судом указу про мігрантів: Це явна перемогаПрезидент США Дональд Трамп прокоментував рішення Верховного суду скасувати блокування нижчими судами окремих положень його імміграційного указу.

Так, Трамп, разом із двома сенаторами, представив законопроект, який пропонує створити тендер на отримання грін-карт. Для участі необхідно знати англійську мову, мати певний рівень освіти та пропозиції щодо роботи.

«Впродовж десятиріч США використовували низькокваліфіковану імміграційну систему, випустивши рекордну кількість грін-карт. Ця політика призвела до тиску на американських робітників, платників податків. Це було несправедливо для наших людей, наших громадян, наших службовців», – сказав Трамп.

Водночас сенатор Тома Баттон заявив, що лише один із 15 нових мігрантів приїжджає до США, щоб реалізувати свої професійні навички. Згідно зі статистикою, з початку року на територію Сполучених Штатів законно прибули понад мільйон мігрантів.

Нагадаємо, у Сполучених Штатах запровадили грін-карти нового зразка.

Раніше був оприлюднений рейтинг найкращих країн для іммігрантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: