Харківське шосе в Києві заблоковано через протест

Читать на русском
У Києві жителі будинку в Дніпровському районі, де три дні немає світла, заблокували Харківську магістраль та Ленінградську площу.

Від учора Харківська автострада в Києві була заблокована від Ленінградської площі до Інституту хімії в зв'язку з протестом мешканців проти відключення енергопостачання.

Про це повідомляє «Українська правда», повідомляє «Слово і Діло».

Вибух у столиці: з будинку евакуювали 34 особиРятувальники евакуювали 34 людини з житлового будинку на вулиці Бурмистенка в Голосіївському районі Києва, де сьогодні вдень пролунав вибух.

«Жителі столичного будинку вздовж Харківського шосе, 17 заблокували проспект і Ленінградську площу й вимагають відновлення енергопостачання своїх квартир, яке вже три дні відсутнє. Таким чином мешканці будинку намагаються звернути увагу на свою ситуацію, що виникла через сумнівний борг», – повідомили активісти ОСББ «Стародарницький».

Люди звертаються до керівництва міста з проханням ухвалити невідкладні заходи щодо відновлення постачання електроенергії, а також для вирішення конфліктної ситуації, пов'язаної з особливостями енергопостачання цього та сусідніх будинків, у тому числі незавершеного будівництва.

На думку представника патруля, який заблокував дорогу на зупинці Ярослава Гашека, невідомо, коли рух буде відновлений, оскільки люди вимагають, щоб до них приїхали представники влади. За даними поліції, з вечора до людей ніхто від влади не виходив.   Раніше повідомлялося, що в Києві з будинку, де відбувся вибух, переселили 36 людей.

Нагадаємо, що в Києві через спеку заборонили проведення харчових ярмарків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: