У «Борисполі» затримали російського кримінального авторитета, який працював на ФСБ

Читать на русском
В аеропорту Бориспіль поліція затримала російського кримінального авторитета, який намагався потрапити на територію України за підробленим українським паспортом.

В аеропорту «Бориспіль» поліція затримала російського кримінального авторитета на прізвисько «Пецо», який намагався потрапити на територію України за підробленим українським паспортом.

Як повідомив заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook, затриманий працював на ФСБ Росії, передає «Слово і Діло».

«Про цього злочинця відомо, що за «службу в ФСБ» замість 22 років позбавлення волі він отримав «бонус» та відбув покарання лише два роки», – написав він.

За його словами, російським злочинним авторитетам і так званим «злодіям у законі», що перебувають на службі ФСБ Росії, поставлено завдання дестабілізувати ситуацію в Україні.

«Це вибухи, вбивства, розбійні напади, тощо – все те, що призведе до зневіри наших громадян у правоохоронних органах та державній владі», – уточнив Аброськін.

Нагадаємо, у Львові група осіб, які перебували в злочинній змові з працівниками поліції, займалася викраденням та незаконним утриманням самотніх громадян з метою заволодіння їхнім житлом.

Також у Польщі висунули звинувачення польсько-українській злочинній групі, яка займалася підробленням банківських платіжних карток.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: