МЗС запустило флешмоб «Селфі з прапором України»

Читать на русском
До Дня державного прапора України, який відзначається 23 серпня, відомство ініціює фотопроект у соцмережах із хештегом SelfieWithFlag.

Міністерство закордонних справ запустило проект «Селфі з прапором» до Дня державного прапора України, який відзначають 23 серпня.

Про це повідомляє в Facebook прес-служба МЗС, передає «Слово і Діло».

Депутати Київради підтримали українізацію вивісок та меню ресторанівКиїврада прийняла за основу проект рішення про обов'язкове використання української мови в сфері послуг, вивісках і меню кафе та ресторанів.

«Ми впевнені, що в кожного українця є свій улюблений затишний куточок і в Україні. Тому, друзі, беремо державний прапор і вирушаємо підкорювати прекрасні куточки й міста нашої Батьківщини», – закликали в МЗС.

Щоб взяти участь у патріотичній акції, достатньо сфотографуватися з прапором в будь-якому місці в Україні й викласти фотографію в Facebook, Twitter або Instagram, підписавши її хештегом #SelfieWithFlag, #СелфізПрапором, #UkraineIsBeautiful, #VisitUkraine.

Найбільш креативні фото опублікують у всіх соцмережах, де є сторінки МЗС, а фото-переможець стане обкладинкою акаунтів МЗС у соцмережах до кінця літа.

Раніше Кличко обіцяв встановити в столиці гігантський прапор України.

Нагадаємо, що в січні цього року українському державному прапору виповнилося 25 років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: