Кличко встановить в столиці гігантський прапор України

Читать на русском
Столичний міський голова Віталій Кличко має намір встановити в Києві найбільший прапор України.

Столичний міський голова Віталій Кличко має намір встановити в Києві найбільший прапор України.

Про це він заявив під час зустрічі в Баку з главою виконавчої влади азербайджанської столиці Гаджібалой Абуталібовим, пише «Слово і Діло».

«Нам є чому повчитися у Баку. Особливо нас цікавить досвід реставрації старого міста, будівництва сучасної інфраструктури. Мене також вразило підсвічування будівель в місті, яке дуже добре зроблене. І особливий інтерес у мене - до вашої площі Національного прапора. Я давно хочу встановити такий масштабний прапор в Києві. І ми вже працюємо над цим проектом. Але нам знадобиться ваш досвід і ваша допомога», - підкреслив Кличко.

Віталій КличкоМіський голова Києва

На зустрічі також брав участь головний архітектор Баку. Зокрема, домовилися, що він відвідає Київ, щоб оглянути будівлі, які плануєпідсвічувати київська влада, проконсультувати українських фахівців і визначитися яка потрібна Києву допомога в художньому висвітленні і консультації з установки головного державного прапора.

«Також найближчим часом я відправлю в Баку головного архітектора Києва, щоб він подивився, як виглядає і підсвічування, і старе місто, і ультрасучасна архітектура», - заявив Кличко.

Раніше Кличко пообіцяв до кінця квітня встановить в Гідропарку атракціони, посадить троянди, поставить біотуалети, покладе кольорову плитку і навіть встановить діодну підствітку.

Як повідомлялося, Кличко не буде перейменовувати проспект Перемоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: