ГУР: російський офіцер палицею «виховував» бойовиків, один помер

Читать на русском
В окупованій російсько-терористичними силами Кадіївці російський офіцер провів виховну роботу серед бойовиків: один помер, двоє втекли з підрозділу.

В окупованій російсько-терористичними силами Кадіївці російський офіцер провів «виховну роботу» серед бойовиків: один помер, двоє втекли з підрозділу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку Головного управління розвідки Міноборони в Facebook.

«У одному з підрозділів 6-го окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2-го АК російський офіцер під час «сеансу виховання» побив дерев’яною палицею чотирьох підлеглих. Один із них помер, двоє самовільно залишили військову частину, а один намагався закінчити життя самогубством», – розповіли в ГУР.

Також у розвідці повідомили, що серед бойовиків зафіксований черговий випадок небойових втрат через вживання наркотиків.

«В результаті вживання наркотичних речовин помер один і госпіталізовані п'ятеро військовослужбовців окремої артилерійської бригади (Хрустальний) 2-го АК», – додали в ГУР.

Нагадаємо, 30 липня в розвідці повідомили, що окупанти разом із працівниками російського ФСБ намагаються зупинити потік контрабандної зброї з Донбасу до РФ.

29 липня стало відомо, що окупаційне командування втомилося змушувати російських бойовиків і кадрових військових здавати документи РФ в «добровільно-примусовому» порядку, через що почастішали випадки крадіжки документів у бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: