Аваков затвердив перелік обов'язків Трояна

Читать на русском
У Міністерстві внутрішніх справ України визначилися з обов'язками новопризначеного заступника голови МВС Вадима Трояна.
Арсен Аваковфото: УНІАН

Заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян на своїй посаді координуватиме роботу Національної поліції, Державної прикордонної служби, а також взаємодію з Міжнародною організацією кримінальної поліції та Європейським поліцейським офісом.

Таку перелік його обов'язків офіційно затвердив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook Трояна.

«Міністр внутрішніх справ офіційно затвердив перелік моїх обов'язків. У рамках посади заступника міністра відтепер координуватиму роботу Національної поліції України, Державної прикордонної служби України, а також взаємодію з Міжнародною організацією кримінальної поліції (Інтерпол) та Європейським поліцейським офісом (Європол)», – написав заступник міністра.

За його словами, в питанні роботи прикордонників він зосередиться на реалізації Стратегії розвитку відомства та Концепції інтегрованого управління кордонами на 2015-2020 роки.

«Сьогодні прикордонники одними з перших приймають удар. Основними проблемами у сфері управління кордоном є агресивні дії РФ на території ОРДЛО, постійні удари по мирних українських землях та окупація Криму. Ми кожну хвилину маємо бути готовими до того, щоб зайняти міжнародно визнаний кордон України та забезпечити його 100% контроль», – зазначив Троян.

Нагадаємо, Кабмін призначив Вадима Трояна заступником міністра внутрішніх справ.

Раніше Троян відмовився від участі в конкурсі на посаду глави Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: