Засідання суду щодо трагедії під Радою знову відкладено

Читать на русском
Рішення ухвалене через те, що на засідання не з'явилася частина обвинувачених і частина захисників обвинувачених.

Подільський районний суд Києва переніс на 18 серпня засідання у справі про масові заворушення під Верховною Радою, які відбулися 31 серпня 2015 року.

Відповідне рішення в п'ятницю оголосив суддя Василь Бородій, передає «Слово і Діло».

«Суд переносить засідання на 18 серпня на 14:00», - сказав Бородій.

Суд переніс розгляд апеляції ДобкінаАпеляційний суд Києва переніс розгляд апеляції на арешт депутата Михайла Добкіна із заставою в розмірі 50 мільйонів гривень на 21 серпня.

Суддя зазначив, що відповідне рішення ухвалене через неявку на сьогоднішнє засідання частини обвинувачених і частини захисників обвинувачених.

На судове засідання прибув новий представник звинувачення у цій справі. Однак він не надав суду документів, які уповноважують його представляти сторону обвинувачення в суді. Ненадання прокурором цих документів також стало підставою для перенесення засідання.

Як повідомлялося, 31 серпня 2015 року за стінами Верховної Ради виникли зіткнення після того, як парламент підтримав у першому читанні зміни до Конституції щодо децентралізації. Активісти штурмували парламент. Внаслідок вибуху бойової гранати загинули 4 бійців Нацгвардії, постраждали 157 осіб.

Нагадаємо, що суд залишив під вартою двох підозрюваних в причетності до перестрілки у Дніпрі.

Раніше повідомлялося, що суд відправив екс-прокурора ГПУ Суса під домашній арешт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: