Насірову перекваліфікували висунуту підозру

Читать на русском
У Антикорупційній прокуратурі розповіли подробиці зміненої підозри відстороненому голові й керівнику одного з департаментів ДФС.

Відстороненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову змінили раніше висунуту підозру, інкримінувавши йому, крім зловживання владою та службовим становищем, службове підроблення.

Про це «Слову і Ділу» розповіли в Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі.

«Відповідно до остаточно висунутої підозри, Роман Насіров, окрім раніше інкримінованого зловживання владою та службовим становищем (ст. 364 КК України), підозрюється також у службовому підробленні (ст. 366 КК України), вчиненому під час ухвалення рішень про розстрочку податкових зобов’язань та боргу, а також під час інформування Міністерства фінансів України про відсутність розстрочок, що виходять за межі одного бюджетного року (які надавались ТОВ «Надра Геоцентр», ТОВ «Фірма «ХАС», ТОВ «Карпатнадраінвест»)», – відзначили в прокуратурі.

За інформацією САП, на сьогодні зібрана доказова база в кримінальному провадженні оцінена прокурорами як достатня для завершення досудового розслідування та, за відсутності доказів сторони захисту, які б спростовували висунуту підозру, для направлення до суду обвинувального акту.

Нагадаємо, директор НАБУ заявив, що слідство в справі Насірова завершено.

Раніше Насірову вчергове не вдалося позбутися електронного браслета.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: