Насірову готують нову підозру

Читать на русском
Відстороненому очільнику ДФС Роману Насірову можуть оголосити про підозру у вчиненні ще одного злочину.
Роман Насіровфото: Вікторія Жуган

Відстороненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову готують нову підозру.

Про це в Солом'янському районному суді міста Києва під час розгляду клопотання про подовження запобіжного заходу Насірову заявив прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, нова підозра стосується позитивних відгуків щодо підприємств, пов'язаних із народним депутатом-втікачем Олександром Онищенком і групою ДТЕК. Прокурор додав, що свідок у цій справі заявив, що територіальні підрозділи ДФС отримували інструкції давати позитивні відгуки даним компаніям.

Британія проти України: чому суд відмовився стягнути заставу НасіроваСтало відомо, чому суддя Солом'янського райсуду відмовила НАБУ і САП в стягненні 100 млн грн застави Романа Насірова.

«Підозру в цій справі Насірову ще не оголосили. Ця інформація була отримана під час допиту свідка на прізвище Сіленко», – зазначив прокурор.

У ДФС з таким прізвищем знайшлося двоє співробітників: один Валерій Сіленко, який працює заступником начальника Сумської митниці ДФС – начальником управління боротьби з митними правопорушеннями і Андрій Сіленко – працював заступником начальника Новомосковської ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області. Останній подав е-декларацію перед звільненням 21 червня.

Раніше суд подовжив арешт Насірова.

Нагадаємо, суд заслухав діагноз Насірова без представників ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: