Насірову вчергове не вдалося позбутися електронного браслета

Читать на русском
Захист відстороненого від посади голови ДФС знову намагався оскаржити рішення суду про продовження запобіжного заходу для їхнього клієнта.

Апеляційний суд міста Києва розглянув скаргу адвокатів відстороненого від посади голови Державної фіскальної служби Романа Насірова на продовження їхньому підзахисному запобіжного заходу й відмовив у відкритті апеляційного провадження.

Таке рішення 19 липня ухвалив суддя судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Києва В'ячеслав Дзюбін, повідомляє «Слово і Діло».

Британія проти України: чому суд відмовився стягнути заставу НасіроваСтало відомо, чому суддя Солом'янського райсуду відмовила НАБУ і САП в стягненні 100 млн грн застави Романа Насірова.

Згідно з його рішенням, постанова Солом'янського райсуду в частині зобов'язань, покладених на Насірова, апеляційному оскарженню не підлягає.

«У відкритті апеляційного провадження за апеляційними скаргами підозрюваного Романа Насірова про скасування ухвали слідчого судді Солом'янського районного суду міста Києва від 26 червня та винесення апеляційним судом нової ухвали, якою відмовити в продовженні терміну дії запобіжного заходу (в частині продовження терміну дії обов'язків, покладених на нього) у зв'язку з внесенням ним застави згідно з ухвалою слідчого судді Солом'янського райсуду Києва від 7 березня – відмовити», – йдеться в рішенні суду.

Нагадаємо, суд не дозволив Насірову виїхати за кордон.

Раніше суддя Солом'янського райсуду Києва продовжив арешт Насірова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: