Каплін не здійснив погрозу щодо «тюремного майдану»

Читать на русском
Каплін пообіцяв встановити намети під Міністерством юстиції України та під будинком міністра Петренка з вимогою припинити пенітенціарну реформу.

Народний депутат України, член фракції партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» Сергій Каплін так і не встановив намети з протестувальниками під Міністерством юстиції України.

«Слово і Діло» зафіксувало, що 27 травня 2016 року народний депутат України Сергій Каплін під час ток-шоу на одному з телеканалів пообіцяв встановити намети під Міністерством юстиції України, а також під будинком міністра Павла Петренка.

Основною вимогою протестувальників мало бути припинення пенітенціарної реформи.

Проте станом на 9 червня 2017 року під Міністерством юстиції України відсутні намети з протестувальниками від політичної сили Сергія Капліна, який є головою «Соціал-демократичної партії». Також ніхто не вимагає скасування реформи пенітенціарної служби під будинком міністра юстиції.

Нагадаємо, наприкінці 2015 року голова Мін'юсту Петренко анонсував «революційні зміни» системи відбування покарань. Рік тому Кабінет міністрів України ухвалив рішення про ліквідацію Державної пенітенціарної служби України та передачу її повноважень Міністерству юстиції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: