У Києві затримали 6 людей через демонтаж МАФів на «Лісовій»

Читать на русском
Під час демонтажу МАФів на ринку біля станції метрополітену Лісова в Києві поліція затримала шістьох людей за різні правопорушення.

Під час несанкціонованого демонтажу МАФів на ринку біля станції метрополітену «Лісова» в Києві поліція затримала шістьох людей за різні правопорушення.

Про це повідомили в Нацполіції Києва, передає «Слово і Діло».

Після прибуття поліція встановила, що група людей за допомогою тракторів і екскаваторів намагалися демонтувати огорожу й торгівельні МАФи.

Сторона, яка здійснювала демонтаж торгових точок, не надала поліції відповідних документів. З місця події вилучені 4 одиниці важкої будтехніки.

«Досудове розслідування триває. Вживаються заходи щодо накладання арешту на вилучену техніку», – зазначили в поліції.

Правоохоронці назвали демонтаж «самовільними роботами» й розпочали кримінальні провадження. Порушено справу за статтям «самоправство» та «крадіжка».

У соцмережах люди відзначають, що знесення кіосків не працює, тому що за якийсь час МАФи знов повертаються на звичні місця. Зокрема, так відбулося біля метро «Чернігівська».

Раніше повідомлялося, що в Києві встановлено близько 1200 літніх майданчиків кафе та ресторанів, однак лише 300 з них – законні.

Влада Києва заявила, що знесенню підлягають близько 2600 МАФів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: