Столична влада готує масове знесення кіосків

Читать на русском
Влада Києва має намір продовжити демонтаж незаконних МАФів в столиці, де знесенню підлягають близько 2600 таких конструкцій.

Влада Києва має намір продовжити демонтаж незаконних МАФів в столиці, де знесенню підлягають близько 2600 таких конструкцій.

Про це повідомив заступник директора департаменту благоустрою КМДА Тарас Панча, передає прес-служба мерії Києва, інформує «Слово і Діло».

Відзначається, що всі конструкції будуть демонтовані поетапно.   «Столична влада намагається впорядкувати всі тимчасові споруди, щоб вони, по-перше, мали єдиний архітектурний тип, а по-друге, стояли в дозволених місцях і не заважали руху людей. Ми йдемо до того, що документи будуть діяти не півроку, а п'ять років», - сказав Панча.

У Києві на Оболоні знесли МАФи – фотоНа Оболоні біля переходу станції метрополітену невідомі за допомогою тракторів знесли МАФи.

За його словами, сьогодні в Києві - 6,5 тисяч законних тимчасових споруд. Їх власники вчасно зареєстрували свої МАФи в Департаменті містобудування та архітектури КМДА, уклали з містом відповідну угоду, оплатили пайовий внесок в столичний бюджет і, відповідно, отримали дозвільні документи, зокрема, інформаційні талони.

Протягом лютого в Києві демонтували 57 незаконних МАФів.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко заявив, що міська влада продовжить демонтувати незаконно встановлені МАФи.

Раніше київська влада пообіцяла демонтувати незаконні МАФи без погромів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: